Internetes munkák gyüjteménye

Megbízható munkákat ajánlok!

Családom
Hummel mikrorostos gél
Játék!
Gruppenlotto
Ezoterikus kövek
Tip-top laptop
Több száz laptop közül válogathatsz
Hummel mikrorostos gél
realstew
”RealStew
Tip-top laptop
Több száz laptop közül válogathatsz
Realstew
”RealStew
Játszunk!
Gruppenlotto
Tip-top laptop
Több száz laptop közül válogathatsz
Gyertek játszani!
Gruppenlotto
Tip-top laptop
Több száz laptop közül válogathatsz
Egy kis játék
Gruppenlotto
Tip-top laptop
Több száz laptop közül válogathatsz
Ki jön játszani?
Gruppenlotto

VISSZA AZ ÉLETERŐ ŐSI FORRÁSÁHOZ!
Az élet 3,5 milliárd ével ezelőtt alakult ki az óceánokban és az első élőlények az algák voltak. Különböző mutációknak köszönhetően, az összes élőlény az algákból jött létre és telepítette be a Földet. Mint az „élet forrásának”, az algáknak tartalmazniuk kell azokat az építőanyagokat, amiből a bonyolultabb életformák állnak, beleértve a növényeket, állatvilágot és az embereket.
Az atmoszféra oxigén tartalmának 80%-át is az algák produkálják és „csak” 20%-át az esőerdők. Az algák a leghatékonyabb napenergia hasznosítók, átalakítva ezt az energiát szerves anyagokat hoznak létre és táplálják szinte az egész óceánt. Kiváló tápláló és erősítő hatását az algáknak már az Inkák és az Aztékok is felismerték.
Az inkák földje nagyságban vetekedet a Római Birodaloméval. A jól működő ellátmányozás biztosította birodalmuknak a fennmaradást és a túlélést.
A mezőgazdaságuk nem csak a forradalmian új öntözőrendszernek, teraszos földművelésnek és kifinomult tartósítási módszereknek köszönhette hatékonyságát, hanem a mikro-algáknak és különösen a zöldalgáknak, más néven chlorellák széleskörű alkalmazásának. Az emberek felismerve annak egyedülálló immunerősíti hatását, rendszeresen fogyasztották a chlorellát, állataiknak is adták, sőt a termőföldek táplálására is alkalmazták. Többek között ezt bizonyítják a 16. századból származó Toribio de Bonavente atya jegyzetei is, aki ekkortájt figyelte meg, hogy a Tezcoco-tó közepére, egy szigetre épült Tenochtitlanban, az Azték Birodalom fővárosában élő indiánok a víz felszínéről valamilyen élelmiszert gyűjtöttek és azt többféle módon elkészítve nagy mennyiségben fogyasztottak.
A japán konyhaművészetnek is elengedhetetlen eleme a zöldalga. Egy átlagos japán évente közzel 10 kg algát fogyaszt. Ez egy európai ember évi cukorfogyasztásának felel meg.

https://www.youtube.com/watch?v=hBYNeA3GmVg

És talán az egyik legfontosabb - egyedülállóan csak a mikroalgákra jellemző(!) - hatás: megvédhet a folyamatos sugárfertőzéstől. A mai napig roncsolja a szervezetünket a Csernobil idején felszabadult radioaktív sugárzás, és nem gondolhatjuk komolyan, hogy ez az egy volt az egyetlen hasonló eset... (lásd Fukushima). A széllel minden hová eljut a sugárzás, és egyes szakértők szerint vannak reaktorok, amik még ma is szivárognak. A legalattomosabb betegségforrás, mert szinte senki nem tud róla, és szinte lehetetlen védekezni ellene... Nem véletlen, hogy az algát, a mikroalgát sok orvos és szakértő "az emberiség megmentőjének" nevezi...
Teljesen természetes anyag, semmilyen mellékhatása nincsen, a mikroalgára még allergiát sem írt le a szakirodalom. A WHO (az egészségügyi világszervezet) "szuper élelmiszernek" minősíti.

 

Antioxidáns hatás

 

Az asztaxantin semlesegíti a szingulett-oxigént – egy igen reaktív oxigénkötést –, így az erős antioxidáns hatásáról híres E-vitamin is eltörpül mellette (Shimidzu et al. 1996) mind belső, mind külső kozmetikai szerként. Az asztaxantin karotioniddal és béta-karotiniddal való összehasonlítása ugyancsak meggyőző eredményekhez vezet, mivel molekuláris felépítésük szempontjábol hasonlítanak egymásra. A szerkezeti hasonlóság ellenére a szingulett-oxigén semlegesítésénél az asztaxantin egyértelműen erősebb hatást mutat. A szabad gyökök semlegesítő képessége miatt az asztaxantin a C-vitaminnal és más antioxidánsokkal (a szintetikus asztaxantint beleértve) is összehasonlítottkák (Creighton Egyetem tanulmánya). Az összehasonlító kutatások ugyancsak azt mutatták, hogy a természetes asztaxantin antioxidatív hatása számottevően jobb más karotionidoknál (Bagchi 2001).

A természetes asztaxantin

- 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
- 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 60-szor erősebb, mint a C-vitamin
- 550-szer erősebb, mint az E-vitamin

 

Mellékhatásmentes

Egyes kiváló antioxidánsok bizonyos körülmények között – amikor semlegesítik a szabad gyököket – maguk is reakcióérzékeny anyagokká válnak és káros hatást fejtenek ki: „Prooxidatívvá“ válnak és támadni kezdik a sejteket.

A béta-karotin is az ismertebb antioxidáns karotinoidokhoz tartozik, így adott esetben pro-oxidatívvá válhat. Ez az antioxidáns kizárólag a C-vitaminnal együttesen tudja kifejteni kedvező hatását, azaz megvédeni a sejteket a szabad gyököktől. C-vitamin nélkül a béta-karotin átveszi a szabad gyökök káros energiáit és maga is veszélyes molekulává válik, azaz pro-oxidatív állapotba kerül. Amikor a folyamathoz C-vitamin is rendelkezésre áll, a pro-oxidítív állapot nagyon hamar visszavált antioxidatív állapotba, így nem jelent többé veszélyt a sejtek számára.

A pro-oxidatív tulajdonságok szemponjából az asztaxantin más karotinoidokat is egyértelműen megelőz. Az asztaxantin különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt, hogy pro-oxidatívvá váljon, így biztosan nem károsíjta a szervezetet.

Szintetikus asztaxantin

A természetes és szintetikus asztaxantin antioxidáns képességét vizsgáló kísérletek figyelemre méltó eredményeket hoztak: Bár a szintetikus asztaxantin kémiai összetétele megegyezik a természetes asztaxantinéval, valójában a két molekula különböző. Az asztaxantin természetes formájában molekuláris láncának mindkét végén mindig zsírsavakhoz kapcsolódik. Ezen különbségek által a természetes asztaxantin felülmúlja a szintetkus asztaxantin képességeit.

Különleges képességek

A természetes asztaxantin hatékony antioxidánsként és biztonságos, természetes gyulladásgátlóként működik. Védelmet nyújt a bőr számára az UV sugárzás káros hatásai ellen és segíti, hogy az emberek belülről szépüljenek. Kiváló kiegészítés a sportolók és aktív emberek számára, mivel elősegíti a testi terhelések utáni felépülését. Az asztaxantin megelőzi a sport által okozott izületi gondokat, sőt erősebbé teszi a szervezetet, valamint fejleszti a ellenállóképességet. A szemek és az agy számára ugyancsak egyedülálló támogatást jelent, elsősorban olyan betegségek megelőzésében segít, mint az időskori makula degeneráció (AMD) és a szürkehályog.

A béta-karotinnal (és számos más karotinoiddal) egybevetve az asztaxantin többek között a következő tulajdonságokkal bír:

• Asztaxantin áthatol a vér-agy gáton és antioxidáns, és gyulladásgátló védelmet nyújt az agynak és a központi idegrendszernek. Ez egy rendkívüli jelenség, mivel a vér-agy gát egy erősen szelektáló filter, mely csak az agy által szükséges tápanyagokat engedi át és csakis tápanyacseretermékeket továbbít. Ily módon védi az agyat a vérben keringő kórokozóktól, toxinoktól és hírvivő anyagoktól.

• Asztaxantin áthatol a vér-retina gáton és antioxidáns, illetve gyulladásgátló védelmet biztosít a szemeknek. A vér-retina gát egy további erősen szelektáló filter, melynek hatására csak adott anyagok kerülhetnek a retinahártyára.

 

Green Gold IMUNE: az első komplex hatású termék a sejtjeink védelme érdekében

 

MIKROALGÁK - tudományosan bizonyított, hogy a természet legjobbjai VILÁGREKORD szinten.

 

Átfogó hatás 3 fázisban:

 

1. FÁZIS: SEJTTISZTÍTÁS

A legintenzívebb sejttisztítás - megfosztja a sejteket a káros anyagoktól és lerakódásoktól.

Chlorella vulgaris

A méregtelenítés "mestere"
Sporopollenin "méregmágnes"
Rekordmennyiségű klorofilltartalom (a klorofil a Chlorelláról kapta a nevét...)

2. FÁZIS: SEJTTÁPLÁLÁS

Különlegesen értékes sejttáplálás rekordmennyiségű természetes vitális anyagokkal.

Spirulina platensis

Lithotamnium calcareum

Rekordmennyiségű vitális anyaggal látja el a sejteket.

300 %-kal több kalcium, mint a tejben
2300 %-kal több vas, mint a spenótban
3900 %-kal több béta-karotin, mint a burgonyában
375 %-kal több fehérje, mint a tofuban
Több mint 4000 vitális anyag a legmagasabb biológiai haszosíthatósággal! Minden olyan tápanyag egy termékben megtalálható, amelyre a szervezetünknek szüksége van!


3. FÁZIS: SEJTVÉDELEM

A legerősebb sejtvédelem: az asztaxantin (astaxanthin) antioxidáns különösen hatásos a daganatokat is okozó szabad gyökök, szabad radikálok és a komoly másodlagos megbetegedések elleni harcban.

Haematococcus pluvialis

Ezen mikroalga legmagasabb asztaxantin tartalmáról nevezetes. Az asztaxantin antioxidáns orvosi körökben jól ismert legerősebb sejtvédelmező hatásáról, amely hatékonyan képes megóvni sejtjeinket a gyilkos szabadgyökök ellen.

Egyedülálló tulajdonságok:

rendkívül hatékony védelmet nyújt a szabadgyökök ellen
nem "prooxidatív", és ezáltal egyedülálló módon mellékhatásmentes!
még az agynak és a szemekben is antioxidáns és gyulladáscsökkentő védelmet biztosít! (Rák, Alzheimer-kór, stb. elleni védelem)
Káros anyagok: SZABADGYÖKÖK

cigarettafüst
kipufogógáz
orvosságok
szénhidrátok
növényvédő szerek, gyomirtó szerek (az "egészségesnek" hitt zöldségeinkben, gyümölcseinkben)
ózon
káros napsugárzás, stb.


Számos megbetegedés kialakulásában, valamint a kísérő tünetek súlyosbodásában a szabadgyökös folyamatok jelenléte figyelhető meg. Az orvostudomány elsősorban szív- és érrendszeri betegségeket, daganatos megbetegedéseket, szem-, izületi- és idegrendszeri elváltozásokat említi meg, de más megfigyelések bizonyos fokig az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór kialakulását is a szabadgyökök számlájára írják.

A szabad gyököket nem csak a szívbetegségekkel, de a rákkal és a korai öregedéssel is összefüggésbe hozták. Ha az oxidánsok elérik és károsítják a sejtmagban lévő DNS-t, utat nyithatnak a rosszindulatú daganatok kialakulásának. A szabad gyökök kétféle módon játszanak szerepet a rák kifejlődésében. Aktiválják a különben egészséges sejtek génjeit, ezáltal gyorsuló sejtnövekedést okoznak, vagy megakadályozzák a sejteket abban, hogy természetes halállal pusztuljanak el. A két mechanizmus bármelyike felelős lehet a betegség kifejlődésében.

Megbetegedések, amelyek a szabadgyökök folyamatos szőnyegbombázása miatt egyre nehezebben kerülhetők el:

túlsúly
szívinfarktus
rák
ízületi gyulladás
Alzheimer-kór
reuma
artrózis
csontritkulás
cukorbetegség
allergia, stb.

„A szabad gyököket féken tartva az antioxidánsok jelenthetik az élet és a halál közötti különbséget, emellett befolyásolják, milyen gyorsan és mennyire öregszünk… Az emberi szervezetben játszott szerepük egyszerűen csodálatos”

(Forrás: Lester Packer, Ph.D., a kaliforniai Berkeley egyetem Packer Laboratórium vezetője és a neves Lawrence Berkeley Nemzeti Laboratórium tudományos főmunkatársa.)

 

Asztaxantin (astaxanthin)

A VILÁG LEGERŐSEBB ANTIOXIDÁNSA!

Sokszorosan erősebb, mint bármely ismert antioxidáns!

50-szer erősebb, mint a béta-karotin
60-szor erősebb, mint a C-vitamin
550-szer erősebb, mint az E-vitamin

 

 

 


A Green Gold IMUNE az első termék, amely egy dobozban TÖKÉLETESEN KOMPLEX sejtvédelmet biztosít. Az asztaxantin, és a többi mikroalga speciális aránya biztosítja ezt a hatást. Ez a receptúra eddig nem ismert hatékonysággal véd meg minket a káros hatások okozta problémáktól, amelyek egyre gyakrabban súlytanak minket, családtagjainkat és barátainkat.

 

ALGÁVAL AZ ELHÍZÁS ELLEN!
"Az algák nemcsak a súlykontrollt érintően lehet jelentős potenciáljuk, az élelmiszerhez adva őket növelni lehet az általános rosttartalmat”.
Egy új kutatás szerint az algában rejtőzhet a kulcs az elhízás elleni küzdelemhez, miután kiderítették, hogy az alga több mint 75 százalékkal csökkenti a zsírfelvételt.
A Newcastle egyetem csapata jelenleg azon kísérletezik, hogy algát adva a kenyérhez,ki lehet-e olyan élelmiszert fejleszteni, amely segítheti atestsúlycsökkenést.
A Dr. Iain Brownlee és Jeff Pearson professzor vezette csapat kiderítette, hogy a tengeri algákban lévő élelmi rost a szervezet által felszívott zsír mennyiségét 75 százalékkal csökkentheti.Tehát csökkenti a táplálékkal felvett zsírmennyiség felszívódását!!
A Newcastle Egyetem csapata szerint az algák– a tengeri moszatban található természetes rost – jobban gátolja, hogy a szervezet elnyelje a zsírt, mint a legtöbb elhízás elleni termék.
Mesterséges gyomor segítségével a kutatók több mint hatvan különböző, természetes rost hatékonyságát tesztelték.
Lemérték, hogy az egyes kezelések során mennyi zsír emésztődött meg és nyelődött el. Eredményeiket egy San Franciscoi konferencián publikálták. 
Brownlee szerint a következő lépés önkéntesek toborzása és annak tanulmányozása lesz, vajon a laboratóriumban modellezett hatásokat igazi emberekben is reprodukálni lehet-e, és az ilyen élelmiszerek elfogadhatóak illetve elfogyaszthatóak-e a mindennapos étkezéseink során.

 

Kapható nálam:

Barta Lászlóné

Tel: 06304890724

email: bnmarika1214@gmail.com

skype : bnmarika1214

A mikroalgák világrekord szinten a négy legértékesebb algából állnak:

CHLORELLA VULGARIS ALGA (ZÖLDALGA MÉREGTELENÍTÉS)

SPIRULINA PLATENSIS ALGA (KÉKALGA VITÁLIS ANYAGOK, AMINÓSAVAK)

LITOTHAMNIUM CALCAREUM ALGA (KŐ ALGA, D- VITAMI ÉS KALCIUMFORRÁS)

HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS ALGA (ASZTAXANTIN VÉDELMET NYÚJT A SEJTEKNEK.)

Wellstar Green Gold Imune alga kapszula, a jövő vitalitást biztosító terméke.

A vitális anyagösszetétel egy átfogó 3- fázisú hatómechanizmusra épül:
Először a Chorella segíti a szervezetét, hogy hatékonyan megszabaduljon a káros anyagoktól és mérgektől. Ezt követően a Spirulina és a Lithothamnium rekordmennyiségű, 4000 vitális anyaggal látja el szervezetét és felkészíti a mindennapi igénybevételre. A folyamatot végül a természetes asztaxantin koronázza meg, melyet világszerte a létező legerősebb antioxidánsként tartanak számon, így a lehető legnagyobb védőpajzzsal látja el sejtjeit az agresszív sejtkárosítókkal szemben.

Alkalmazásának főbb hatásai:
Nagyobb vitalitás, jobb erőnlét biztosítása Méregtelenítés Körmöket, a bőrt, és a hajat egészségessé teszi Sav- Bázis egyensúly helyreállítása Idegrendszeri betegségek helyreállítása Immunrendszert erősíti, a vércukorszintet normalizálja Koleszterinszint csökkentése (magas vérnyomás, stroke megelőzése Gyomorégés, puffadás megelőzése Allergiás tünetek enyhítése

Egyedülálló tulajdonságok: 
Gátolja a daganatos betegségek kialakulását Egyedülálló módon mellékhatásmentes Az agyban és a szemekben is antioxidáns és gyulladásgátló (Pl. az Alzhelmer kór tüneteit is csökkenti)

Felhasználási javaslat:
Ajánlott fogyasztás egészséges felnőtteknek: 2x1 kapszula naponta kb 3 hónapig elegendő 1 doboz Wellstar Green Gold Imune kapszula.
Terápia vagy betegség esetén a napi adagot 3x2 kapszulára lehet emelni.
A megfelelő mennyiségű szénsavmentes ásványvízzel, gyümölcslével, vagy teával fogyasszuk. Ajánlatos kisebb adaggal kezdeni és fokozatosan 8-10 nap alatt emelni az adagot, így a szervezetnek van ideje áttérni a méregtelenítés folyamatára.

FONTOS: Naponta 20 testsúly kilogrammra 1 l folyadékot szükséges inni, a hatás elérése érdekében.

A Green Gold Imune összetevői: (144 gramm kapszula formájában)(180 db kapszula/doboz) Spirulina algapor 58%
Ghlorella algapor 13%
Lithothamnium Calcarelum algapor 13%
Haematococcus Pluvialis készítmény: {asztaxantin, csomósodás gátló anyag: szilícium dioxid, emulgálószer (szójaleticin) antioxidánsok: (aszkorbin-palmitát, dl-alfa-dokoferol)},
C-vitamin (aszkorbinsav)

Étrend kiegészítő: 
A Green Gold Imune nem pótolja a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozást.
A terméket, gyerekektől elzárva kell tárolni. Terheseknek és szoptatós anyáknak a Green Gold Imune fogyasztása nem ajánlott. A termék nyomokban glutént, tojást, szóját és tejet tartalmazhat Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tartandó.

Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet engedélye.
OÉTI szám: 7147/2010. Imune- Mikróalga alapú étrend kiegészítő kapszula asztaxantinnal por Wellstar GmbH & Co.KG.
OÉTI tanúsítvány

ISO 9001 tanúsítványú termesztés. 
A legmagasabb szintű minőség természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen.
Állandó minőségi felügyelet alatt áll, amelyet a LEFO- Intézet garantál.

LEFO-tanúsítvány

 

A Chlorella jóval több kalciumot tartalmaz, mint a tej és az összes ásványt, magnéziumot is, ami szinte teljesen hiányzik a tejből.

A meglepő tény, hogy az algák tartalmazzák mind a nyolc esszenciális aminosavat, ami ritkán fordul elő a növényvilágban.

Az ok, amiért az algákat szuperélelmek nevezik, mert "tökéletes élelmiszer" az emberi szervezet számára.

A meghökkentő tény, hogy a Chlorella a nehézfémeket eltávolítja a szervezetből: a higanyt, a kadmiumot, ólmot, arzént, stb.

Ezek a szuperélelmek ténylegesen újjáépítik az idegszövetet az agyban és az egész szervezetben

Bebizonyosodott, hogy a spirulina véglegesen megöli a mellrák daganatot.

A rákellenes igazság, a modern orvostudomány nem akarja, hogy tudjuk: van egy kék pigment a spirulina, amitől a rákos daganat zsugorodik

Ezek nélkül a szuperélelmek nélkül a táplálkozási hiányosság eredménye a szív-és érrendszeri betegségek, valamint fokozott a csontritkulás veszélye

A Spirlina és a Chlorella ez a két szuperélelem segít szabályozni a vércukorszintet és csökkenti a sóvárgást a szénhidrátok után.

Ez a szuperétel fokozza az agy működését, és szó szerint növeli a szellemi kapacitás.

Akiknek amalgám töméseik vannak feltétlenül enniük kell ezeket a szuperélelmeket hogy az idegrendszerüket megvédjék a károsodástól.

Az algák a legjobbak a krónikus májbetegeknek vagy akik dohányoznak vagy isznak.

A sokkoló igazság, hogy a diákok egy csoportja 81%-kal jobb tanulmányi eredményt értek el azzal, hogy egy kis adag algát fogyasztottak hat hónapon keresztül.

Egyes összetevői az algáknak segítik a szervezet DNS-károsodás javítását, hogy növeljék az immunrendszer működését, és csökkentsék a rák kialakulását.

A döbbenetes igazság az, hogy egy csoport kemoterápiás beteg kapott algát a sugárzás alatt és valóban megnégyszereződött a kétéves túlélési arány azáltal, hogy egyetlen dózis chlorellát fogyasztottak!

Hogy spirulinában van egy összetevő, amely véd arthritis, sclerosis multiplex, az asztma, az allergia, a szív-és érrendszeri betegségektől - mindezt egyszerre!

Tény, hogy ez a szuperélelem védelmet nyújt peszticidek, PCB-k, és más környezeti mérgekkel szemben, amelyek szervezetünkbe jutása egyszerűen elkerülhetetlen a mai élelmiszer-ellátás miatt.

Miért nem dobja ki az összes "ömlesztett" vitamint és ásványi anyag készítményt?

Ha elkezdi enni ezeket a szuperélelmeket: biztosítják minden vitamin és ásványi anyag szükségletet az emberi szervezetnek, egészség természetes formában, egyenesen a természetből, nem pedig egy vegyi gyárból.

Előnyök egy evőkanál naponta: A spirulina egy kiváló étel a gyors felépülést biztosít az alultápláltság és a kapcsolódó betegségek ellen.

Klinikai kezelések gyerekekkel bizonyítják: Mexikóban (1973), Románia (1984), Togo (1986), Kína (1987), Zaire (1990), Ukrajna és Fehéroroszország (1990-94) és India (1991-1992